Ένας καταιγιστικός Άχθος Αρούρης, χόρεψε στη βροχή τουλάχιστον για ένα ημίχρονο, τους νεαρούς παίχτες του Φιλίππου των πολλών νερών.

Με το πρώτο χατ-τρίκ στην ιστορία του συλλόγου να επιτυγχάνεται, από τον δαιμόνιο σέντερ φορ της ομάδας Αλέξανδρο Πύρκα. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με 0-3 υπέρ της ομάδας μας!

Στην επανάληψη, μερικές αναγκαστικές αλλαγές που έπρεπε να γίνουν, δεδομένου και του πολύ βαρύ αγωνιστικού χώρου με τα πολλά νερά, έριξαν αισθητά τον ρυθμό της ομάδας δίνοντας το δικαίωμα στους αντιπάλους να… ονειρεύονται την ανατροπή, καθώς λίγα λεπτά πριν το τέλος είχαν κάνει το 2-3.

Όμως εκεί μίλησε η κλάση και η εμπειρία του γερόλυκου των γηπέδων Γίαννη “Ντούζο” Κατροτζανάκη. Που με πανέμορφο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα κλειδώνοντας την πρώτη νίκη του Άχθου Αρούρη εν μέσω έξαλλων πανηγυρισμών, από τους δεκάδες πιστούς οπαδούς του που ουσιαστικά έδωσαν στην ομάδα την αίσθηση πως αγωνίζεται εντός έδρας!

Μετά το σεφτέ στις νίκες, η συνέχεια θα δοθεί εντός έδρας (γήπεδο Μέσης) με αντίπαλο τον Ατλα Ζερβοχωριου, στις 10:30 την επόμενη Κυριακή 25-11