Με πείσμα, πάθος και επιμονή ο Άχθος Αρούρης κατάφερε να ξεπεράσει την απουσία του αρχισκόρερ του (Άλεξ Πυρκας) και να… ξεγελάσει τον Άτλα (Ζερβοχωρίου) στον οποίο επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 1-0, δημιουργώντας έτσι ένα σερί νικών!

Το γκόλ της αναμέτρησης σημειώθηκε μετά από αντεπίθεση της ομάδας μας η οποία ξεκίνησε από κόρνερ του αντιπάλου.

Παρόλα ταύτα, αν δεν είχε προστεθεί η κλάση του… δικού μας Μαραντόνα, “Δημήτρης Τσέος” και η εκτελεστική δεινότητα του ακούραστου και ταλαντούχου “Καράπου”, τίποτα δεν θα είχε υλοποιηθεί τόσο άψογα, με το γκολ της ομάδας μας να είναι βγαλμένο από τις μαγικότερες στιγμές του αγνού ποδοσφαίρου.

Φυσικά το.. ατού της ομάδας, ο λαός της, έδωσε βροντερό παρών παρά τη βροχή και ειδικά στο 2ο ημίχρονο προσέφερε ανηλεή στήριξη στους αθλητές μας, οι οποίοι και μετά την -ορθή- αποβολή αντιπάλου πίεσαν για τη νίκη μέχρι τελευταίας ανάσας.

Πλέον η παρέα του Άχθου Αρούρη με το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών είναι 2η στη βαθμολογία, συνεχίζοντας την προσπάθεια με στόχο την εγκαθίδρυση του ως ένα αυτοοργανώμενο σωματείο που όχι απλά θα εκφράζεται σε αθλητικό επίπεδο αλλά θα αναδεικνύει την αλληλεγγύη ως αντίβαρο στο σύγχρονο εμπορευματοποιημένο αθλητικό γίγνεσθαι.

Επόμενη στάση στην Παλασίδειο Ακαδημία (Νάουσα) την Κυριακή 2 του Δεκέμβρη.