Φινάλε 1ου γυρου.

Μακεδονικός Ρόδακας-Άχθος Αρούρης 1-3.

Με την παράνοια να είναι η μοναδική δύναμη που εξουσιάζει τις συνειδήσεις μας, ειδικά την εποχή που διανύουμε, ο Άχθος Αρούρης κατάφερε να πάρει ένα θριαμβευτικό διπλό, αγωνιζόμενος στην έδρα του, συνεχίζοντας παράλληλα να είναι πρώτος στον όμιλο του. Τρέλα πουλάμε εκ πεποιθήσεως, καλά καταλάβατε.

Ο αγώνας είχε τα πάντα: δοκάρια, ευκαιρίες χαμένες, πανέμορφα γκολ, μονομαχίες με πάθος, τακτικές εκπλήξεις, μέχρι και γελωτοποιό για να απασχολείται η κερκίδα.

Η ομάδα του Μακεδονικού Ρόδακα φιλότιμα και τηρώντας το fair play προσπάθησε να κοντράρει στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα τον Άχθο Αρούρη, με τον συμπαθέστατο φυσιογνωμικά τερματοφύλακα τους να ξεχωρίζει (αλλά να μη δίνει στο τέλος του αγώνα τα γάντια του στο λαό του Αρούρη παρά τις θερμότατες παρακλήσεις…)

Το σκορ άνοιξε ξανά με το καλημέρα ο συνήθης ύποπτος Άλεξ Πύρκας και μετά από λίγο διπλασίασε ο Τσέος με ενέργεια που κόντραρε και σε πόδι αμυνόμενου. Στο 1ο ημίχρονο ο Ρόδακας μείωσε προσωρινά με ένα μακρινό σουτ (που με τη βοήθεια του ανέμου) ξεγέλασε τον Κέρβερο που έχει αναλάβει να φυλάει την εστία του Αρούρη. Ο αγώνας κυλούσε με την ομάδα μας να προσέχει πρωτίστως τα νώτα της και να ψάχνει την ευκαιρία ώστε να “τελειώσει” το ματς. Όπερ και εγένετο όταν περίπου στο 70ο λεπτό ο Τσέος το… πήρε πάνω του περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του, έπαιξε εξαιρετικά έξω από την περιοχή την πάσα στον Τζο που του την ξανα-έδωσε ώστε με συρτό διαγώνιο πλασέ να πετύχει το 2ο προσωπικό του τέρμα κλειδώνοντας παράλληλα τη νίκη-πρωτιά για τον Άχθο Αρούρη.

Με το σφύριγμα της λήξης η μπύρα έκανε την (επαν)εμφάνιση της στα αποδυτήρια γεμίζοντας στομάχια και πατώματα, διαδικασία που φυσικά συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σε ανά τόπους περιοχές..

Όσοι αυτούς τους μήνες ακολουθούν τα πρώτα βήματα του Αρούρη, έχουν καταλάβει πραγματικά “τι παίζει” και με ευχαρίστηση θα μεταλαμπαδεύσουν την ιδέα του ανά τους γαλαξίες. Η ιστορία έγραψε και δεν αλλάζει. Ο Άχθος, είναι πρωταθλητής χειμώνα στον όμιλο του και πάει τρένο για την άνοδο που θεωρείται βασικότατος στόχος καθώς είναι σχεδόν απίθανο (και απάνθρωπο) το να παρακολουθήσουμε τα πρώτα ημίχρονα των αγώνων του, που λαμβάνουν τόπο κάθε Κυριακή στις 10:30 τα χαράματα.

Το επόμενο “επίσημο” ραντεβού θα γίνει περίπου 20 του Γενάρη. Δηλαδή του χρόνου.

Για την πορεία μας στον πρώτο γύρο και την πρώτη θέση που βρισκόμαστε υπεύθυνος είναι ο τρελός λαός μας.