Ούτε κατά διάνοια δεν επηρέασε η ιδιαίτερα επιβαρυμένη χειμερινή προετοιμασία τον Άχθο Αρούρη, που άφησε τη Δόξα Νάουσας να ελπίζει μόνο για…λίγα δευτερόλεπτα ότι μπορεί να κερδίσει κάτι από το χθεσινό αγώνα. Επιβλήθηκε με το ευρύ 1-5, πήρε το..αίμα του πίσω για τη μοναδική φετινή του ήττα (1η αγωνιστική) και αύξησε στους 4 βαθμούς τη διαφορά από τους διώκτες του!

Προσαρμοσμένοι πλέον στο πρωινό ξύπνημα, οι αθλητές μας, μπήκαν φουριόζοι και νωρίς νωρίς άνοιξαν το σκορ με τον Άλεξ Πύρκα (ώστε να μη χαλάει και το γούρι). Η Δόξα ισοφάρισε λίγο αργότερα αλλά χάρηκε μόλις για ένα λεπτό, καθώς ο Καράπος με προσωπική ενέργεια κέρδισε και πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τσέος κάνοντας το 1-2. Σκορ που διατηρήθηκε μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Όσοι πίστευαν όμως ότι το 2ο ημίχρονο μεταξύ των πρωτοπόρων του ομίλου θα έκρυβε συγκινήσεις και σασπένς υπολόγιζαν χωρίς δυο βασικούς παράγοντες: Πρώτον, η ομάδα εκτελούσε τις προσπάθειες της στην εστία που βρισκόταν μπροστά στους τρελαμένους οπαδούς της χαοτικής θύρας 0 και δεύτερον, τον Κέρβερο που καθημερινά ντοπάρουμε με βιολογική πρωτεΐνη ώστε να κρατάει ασφαλή την εστία μας ο οποίος και πέναλτι απόκρουσε και τετ α τετ έβγαλε και τα μπλοζον του έκανε και… γενικά, είχε πρόγραμμα!

Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν, οι Καράπος (με σουτ έξω από την περιοχή), Τσέος και Αγάς (με πλασέ από κοντά) διαμόρφωσαν το 1-5 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ σε έναν αγώνα που παρά τον άθλιο αγωνιστικό χώρο – κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των παιχτών (που όμως είναι μαθημένοι και δε μασάνε από χωράφια) προσέφερε μπύρα, γκολ και θέαμα στους τρελαμένους Αρουραίους που πιστά ακολούθησαν για ακόμα μια φορά την ομάδα, παρά το πραγματικά δύσκολο Σάββατο που είχε προηγηθεί για τους περισσότερους εξ αυτών! Γιατί, πέρα από τον αγωνιστικό χώρο και την ομάδα υπερ-ηρώων που έχει μαζέψει ο Άχθος, πρέπει να αναδείξουμε και τους απλούς ήρωες, αυτούς της καθημερινότητας μας, που χοροπηδάνε στα τσιμέντα γεμάτοι τρέλα φέροντας τον Αρουραίο περήφανα στο στήθος!

Επόμενο ραντεβού λοιπόν την επόμενη Κυριακή, στο γήπεδο της Μέσης με αντίπαλο τον Φίλιππο Π. Νερών και ώρα την γνωστή απάνθρωπη, 10 και μισή το πρωί.