Άχθος Αρούρης – Άτλας Ζερβοχωρίου 2-3

Σε ένα ηλιόλουστο απόγευμα, με την πρωτιά εξασφαλισμένη, τα βαρέλια με τις μπύρες να αδειάζουν συνεχώς, με τους πυρσούς να μην σβήνουν λεπτό, με τους φιλάθλους να μην σταματάνε δευτερόλεπτο τα συνθήματα και με τους μπόμπιρες να δίνουν άλλο χρώμα στην κερκίδα, φάνηκε ότι το μυαλό των παικτών είναι στον τελικό του σούπερ καπ.

Ο Άχθος δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική. Αποδεικνύοντας ότι έγινε λάτρης, βασικού οργάνου της δημοτικής μουσικής.

Η ομάδα λοιπόν, έδειξε σε όλους γιατί ονομάστηκε Άχθος Αρούρης. Ενώ προηγηθήκαμε δύο φορές στο σκορ, καταφέραμε να ηττηθούμε.

Στα μέσα του ημιχρόνου και έχοντας χάσει λόγω τραυματισμού, τον εγκέφαλο στον χώρο του κέντρου, Ιγνάτ Δημητρίεβιτς, ο Άχθος άνοιξε το σκορ. Ο Αιγύπτιος επιθετικός Αλεξάντχμεντ Πυρκάχ, βρέθηκε απέναντί από τον τερματοφύλακα και με ένα τελείωμα έδειξε σε όλους πόσο απλό είναι το ποδόσφαιρο. Ενώ το μισό γκολ ήταν η εκπληκτική ασίστ του Αρμάντο Τσέο. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε λίγο αργότερα, αφού η ομάδα κοιμήθηκε σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Στο 55′ της αναμέτρησης ο πλέον φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα ( 2 αγώνες / 3 γκολ ), παίκτης – προπονητής, Σερ Τζορτζ Κατσαμπέλισον, με ένα γκολ ποίημα έξω από την περιοχή έκανε το 2-1. Από κει και πέρα όλα πήγαν στραβά. Μήπως φταίει ο Ερμής που είναι ανάδρομος ? ? Μήπως φταίει ο ήλιος που είναι επικίνδυνος ? ? ? Κάνεις δεν ξέρει. Το 2-2 δεν άργησε να έρθει, μαζί ήρθε όμως και ο σοβαρός τραυματισμός του Ελβετού τερματοφύλακα μας, Τόνι Έλτον ο οποίος δείχνει να μην μασάει. Στη συνέχεια έγινε το 2-3 με πέναλτι.

Η ταφόπλακα μπήκε όταν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Αρμάντο Τσέο. Σε μια φάση που δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ μας, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του και άρχισε να μιλάει γαλλικά. Ο συγκεκριμένος διαιτητής μας έχει διαιτητεύσει τέσσερις φορές. Από την πλευρά του, αν και Έλληνας, έχει υποπέσει σε πολλά λάθη, προκαλώντας την έκπληξη όσων βρισκόντουσαν στο γήπεδο.

Για τους λάτρεις της στατιστικής, να αναφέρουμε ότι στους πρώτους 12 αγώνες πετύχαμε 34 τέρματα, ενώ δεχτήκαμε 8. Στα πλέι οφ, σε 5 αγώνες έχουμε πετύχει 8 τέρματα και έχουμε δεχτεί 10, παραπάνω από όσα δεχτήκαμε σε 12 αγώνες. Επόμενο και τελευταίο παιχνίδι, εκτός έδρας με τον Ρόδακα την Κυριακή, όπου πέφτει και η αυλαία των πλέι οφ.