Μακεδονικός Ρόδακα – Άχθος Αρούρης 3-1

Ακόμα ένα ρεκόρ έσπασε ο Άχθος, αφού για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική κατάφερε να ηττηθεί.

Αδιάφορος βαθμολογικά, με αρκετές απουσίες, λόγω τραυματισμών – τιμωριών και με νέα πρόσωπα να παίρνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ένας εξ’αυτών, Ο Κύπριος διεθνής μπακ Βασίλη Μιχάλη, ο οποίος εξέπληξε τους παρευρισκόμενους με την εμφάνισή του. Οι 16 φίλαθλοι που έδωσαν το βροντερό παρόν, δεν αποζημιώθηκαν από το θέαμα που τους προσέφερε η αρμάδα του Άχθου.

Μόλις στο πρώτο εικοσάλεπτο το σκορ ήταν 2-0. Η ομάδα παρόλα αυτά πίεσε και κατάφερε να μειώσει το σκορ. Το γκολ για την ομάδα μας, πέτυχε ο βραζιλιάνος τάργκετ μαν Ντουζιάνο.

Τα πολλά λάθη, η κούραση και η έλλειψη καθαρού μυαλού, δεν επέτρεψαν τον Άχθο να κερδίσει τον Ρόδακα με μέσο όρο ηλικίας 44 χρονών. Έτσι, ήρθε και ένα τρίτο πανέμορφο γκολ στο 75′, για να εξανεμίσει κάθε ελπίδα μας για θετικό αποτέλεσμα.

Τα βλέμματα όλων πλέον, στον Κυριακάτικο τελικό του σούπερ καπ, όπου θα αντιμετωπίσουμε την πρωταθλήτρια του άλλου ομίλου, Δόξα Κυψέλης.

Ήρθε η ώρα να νιώσουμε ξανά, την αίσθηση της νίκης και να γιορτάσουμε τον πρώτο τίτλο στην δεκάμηνη ιστορία του Άχθου Αρούρη.