Μεσημεράκι Σαββάτου στην φαβέλα της Κυψέλης (γνωστή και ως Texas) και τα γηπεδάκια άρχισαν να μαζεύουν σιγά σιγά τους πρώτους ποδοσφαιρόφιλους… Η φουφού άναψε πρώτη πρώτη και το βαρέλι με τις μπύρες κατέλαβε την περίοπτη θέση που του αξίζει. Η ήλιος ήδη είχε καταλάβει το γήπεδο, δείχνοντας ποιος θα είναι το αφεντικό του αγώνα και πως οι φανέλες θα ιδρώσουν σήμερα. Οι οπαδοί προτίμησαν τη σκιά των δέντρων και οι ηλιόλουστες κερκίδες άδειασαν… όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει το Unfair 5×5 και αφού οι ομάδες δηλώθηκαν (επτά στον αριθμό) ξεκίνησε η κλήρωση…

Η μπουκάλα είχε κέφια και έστειλε τον Άχθο Αρούρη απευθείας στην επόμενη φάση ενώ τα ζευγάρια του πρώτου γύρου ήταν:
Χαοτική Θύρα 0 – Ομάδα
Texas – Φουρτούνα Αλεξ/πολης
Ρήξη Λιβαδειάς – Μάο Μάο

Με την Χαοτική να κερδίζει την Ομάδα, το Texas να πνίγεται από τα κύματα της Φουρτούνας και η Ρήξη να χάνει την μάχη από τους Μάο Μάο.

Το αλκοόλ έρεε άφθονο και η ουρά στα σουβλάκια δεν έλεγε τελειώσει… ο ήλιος άρχισε σιγά σιγά να δίνει χώρο στη σκιά και στα λίγα συννεφάκια με αποτέλεσμα οι οπαδοί να αρχίζουν να γεμίζουν τις κερκίδες αφήνοντας τα γρασίδια για τους τετράποδους φίλους μας και τα κάθε ηλικίας Αρουράκια (και όχι μόνο) που μας συντρόφευαν κάθε Κυριακή όλη τη σεζόν.

Η φάση των 4 ξεκίνησε με εμφύλιο όπου Χαοτική Θύρα 0 και Άχθος Αρούρης ήθελαν να λύσουν τους ανοιχτούς λογαριασμούς που υπήρχαν όλη τη χρονιά. Οι πρώτοι πυρσοί άναψαν, τα καπνογόνα προσπάθησαν να εμψυχώσουν την ΧΘ0 αλλά τα Αρούρια πήραν το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό. Στο άλλο ματς των ημιτελικών οι Μάο Μάο χάθηκαν και αυτοί στη φουσκοθαλασσιά της Φουρτούνας που έδειξε τελικά “πως παίζεται η μπάλα με το μπυράκι στο χέρι” όπως μας είχε γράψει στη σελίδα της!

Ο τελικός ήταν αγώνας για μια ομάδα, και αυτή ήταν η Φουρτούνα που κέρδισε επάξια το έπαθλο που ήταν ένα κασόνι μπύρες (πρωτοτυπήσαμε πάλι…).

Ο ήχος είχε ήδη στηθεί από το crew του Texas και η μουσική άρχισε να ανεβάζει στροφές… ο κόσμος μεταφέρθηκε στο “μπασκετάκι” όπου θα ξεκινούσε το live με τους ΣΤΡΑΦΙ να ξεκινάνε και τους Green Goblins να κλείνουν την βραδιά με τις πρώτες ψιχάλες να κάνουν την εμφάνιση τους.

Όσοι νόμιζαν ότι θα ξεμπέρδευαν τόσο εύκολα, ήταν βαθιά πλανεμένοι. Και τρίτη μετακίνηση των ζουλού του Τέξας… στο Texas Saloon αυτή τη φορά για ένα πάρτι μέχρι τελικής πτώσης! Κάπου εκεί τα ξημερώματα έκλεισε το ολοήμερο και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βρέθηκαν από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες μέχρι τα ξημερώματα στα γήπεδα, στο live και στο πάρτυ.

Ειδικότερα να ευχαριστήσουμε τους ΣΤΡΑΦΙ και Green Goblins που μας διασκέδασαν με τις μουσικές τους, και τις αυτοοργανωμένες ομάδες Ρήξη Λιβαδειάς και Φουρτούνα Αλεξ/πολης που ταξίδεψαν πολλά χιλιόμετρα για να διεκδικήσουν απλά ένα κασόνι μπύρες 🙂