Η νίκη, ήταν επιτακτική ανάγκη στο παιχνίδι με την Θύελλα Πατρίδας, έτσι ώστε οι παίκτες μας να ορθώσουν ανάστημα, μετά την απογοητευτική εμφάνιση που συνδυάστηκε με ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι.

Για τους φιλάθλους μας, ούτε κουβέντα. Το ανάστημά τους βρίσκεται πάντα ψηλά, είτε χάνει η ομάδα είτε κερδίζει, είναι ακριβώς το ίδιο και το αυτό. Αυτός που χάνει ολοένα και περισσότερα μαλλιά έπειτα από κακές εμφανίσεις και ήττες, είναι ο κόουτς της ομάδας.

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή, είχαμε επιστροφή στις νίκες για τον Άχθο μας. Εκτός έδρας μάλιστα, με σκορ 2-3.

Πέρα από την ανάλυση του αγώνα, αυτό που έκανε εντύπωση ήταν, η παρουσία του κόσμου στη γήπεδο. Υπό όχι καταρρακτώδη, αλλά σπαστική βροχή, ο λαός του Αρούρη δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να ενθαρρύνει τους παίκτες. Αυτή τη φορά υπήρχε και κερκίδα από την μεριά των γηπεδούχων, όπου και αυτοί φωνάξανε για την ομάδα τους. Έτσι, κοιτώντας κάποιος την κερκίδα, αντίκριζε μια πανέμορφη εικόνα. Άνθρωποι που αγαπάνε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αψήφησαν τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και βρέθηκαν σε ένα γήπεδο που ο αγωνιστικός του χώρος έμοιαζε με μεταπολεμικό χοιροστάσιο, για να στηρίξουν την ομάδα τους.

Στα του αγώνα τώρα. Ο Άχθος προηγήθηκε νωρίς, έχοντας σε δαιμονιώδη φόρμα τον σέντερ φορ της ομάδας Αλεξάντρ Πυρκάχ. Παρ’ όλα αυτά ήρθε η ισοφάριση πριν το ημίχρονο και πάγωσε τους παίχτες. Στο δεύτερο μέρος όμως, μπήκε αποφασισμένη η ομάδα του Άχθου για τη νίκη. Έτσι και έγινε. Με αρχιμαέστρο τον Πυρκάχ που έκανε χατ τρικ, διαμορφώθηκε το 1-3. Το μόνο που καταφέρανε οι αντίπαλοι ήταν να μειώσουν σε 2-3 στο τέλος του αγώνα.

Επόμενη, και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου λοιπόν με αντίπαλο έναν άγιο. Τον Γεώργιο. Να δούμε λοιπόν αν οι σκοτεινές δυνάμεις της Χαοτικής Θύρας 0 , θα μπορέσουν να λυγίσουν τους αντιπάλους.

Σήμερα, είναι μια μέρα που δεν θα έπρεπε να έχει καμία διάφορα από τις υπόλοιπες. Είναι η μέρα κατά της κακοποίησης των γυναικών. Έχει ενδιαφέρον, γιατί εν έτη 2019 συζητάμε ακόμη για σωματική και λεκτική βία, ενάντια στο πιο όμορφο πλάσμα της γης. Όσο και να δυσκολεύεται κανείς να το συνειδητοποιήσει η βία κατά των γυναικών είναι μια μάστιγα που ταλανίζει την κοινωνία εδώ και αιώνες. Συνένοχοι είμαστε όλοι σε αυτή την άρρωστη κατάσταση. Ένας που είδε, άκουσε και δεν μίλησε είναι το ίδιο ένοχος. Εδώ δεν συζητάμε να καταγγείλουμε κάποιον στο 1142 για κάπνισμα, αναφερόμαστε σε ένα θέμα πολύ σοβαρό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει μια έρευνα που αναφέρει ότι, η πρώτη αιτία θανάτου των γυναικών, είναι η βία των αρσενικών. Δηλαδή, δεν φτάνει που γ****ε, δέρνουμε κιόλας, και δέρνουμε μέχρι θανάτου.

-Εάν μιλάει πολύ, ποιος ορίζει το πολύ???
-Εάν ντύνεται “προκλητικά” όπως λες, ποιος ορίζει το προκλητικό??
-Εάν εσύ την έχεις δει αλλιώς, έχεις ορέξεις, ποιος σου είπε ότι μπορείς να βιάσεις ένα σώμα? Μια ψυχή?

Τι βούρκο πρέπει να κρύβεις μέσα σου κομπλεξικέ με το ατροφικό τσουτσούνι για να σηκώσεις χέρι σε μια γυναίκα? Σε αυτό το όμορφο δημιούργημα που σε έφερε στη ζωή? Μιλάμε για πολιτισμό, για νέες τεχνολογίες, έξυπνα κινητά και για τη ζωή σε άλλους πλανήτες. Το πρόβλημα βρίσκεται στο πλανήτη που ζούμε, είναι καθημερινό και υπεύθυνο είναι το πιο άτιμο θηρίο, ο ίδιος ο άνθρωπος. Κάθε μέρα πρέπει να είναι ημέρα κατά της κακοποίησης των γυναικών, των παιδιών και όλου του κόσμου. Όταν φτάσει εκείνη ημέρα λοιπόν, θα μπορέσουμε να πούμε ότι κάναμε ένα μικρό βήμα μπροστά.

ΑΧΘΟ ΓΕΡΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ
ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΕΙΤΕ