Ένα κείμενο, διαφορετικό από τα άλλα. Γραμμένο από το κρεβάτι του πόνου, μα χωρίς πόνο και πάντα με μεράκι.

Με αντίπαλο την ουραγό της βαθμολογίας, Δόξα Νάουσας, ο Άχθος Αρούρης δεν τα κατάφερε, πετώντας δύο βαθμούς στα σκουπίδια. Το αγωνιστικό, είναι το τελευταίο με το οποίο ασχοληθήκαμε, διότι συνέβησαν κάποια περιστατικά, καλά και άσχημα κατά την διάρκεια του αγώνα. Ξεκινάμε από τα αρνητικά, αποκομίσαμε τρεις σοβαρούς τραυματισμούς. Τρεις τραυματισμοί, τρία γόνατα εκτός λειτουργίας, έξι πατερίτσες και το πρωτάθλημα των κουτσών πήρε σάρκα και οστά.

Με την είδηση των τραυματισμών έσπευσε κατευθείαν στην Βέροια ο Ρουμάνος ορθοπεδικός της ομάδας, ο κύριος Κάκωση Μηνίσκου, που με την γνώση και την εμπειρία που διαθέτει είμαστε σίγουροι πως θα δώσει τη λύση. Περαστικά λοιπόν στον Τζόνυ, τον Νταμ και σε μένα, που πάλι καλά δεν έσπασα κάνα χέρι και μπορώ και γράφω το κείμενο.

Πάμε στα όμορφα τώρα. Όσο και αν προσπάθησαν οι φίλαθλοι να μας σπρώξουν προς τη νίκη, δεν τα κατάφεραν. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική, λαός και παίκτες συνεργάστηκαν άψογα πριν τη σέντρα του αγώνα, έτσι κάναμε την έκπληξη στον φίλο και συμπαίκτη μας, Tseo Armando Maradona. Που από ότι φαίνεται σκοράρει και εκτός γηπέδου με την ίδια συχνότητα. Τα gossip της πόλης αναφέρουν πως θα παντρευτεί το καλοκαίρι, έτσι δεν αφήσαμε την ευκαιρία να πάει χαμένη για τον παιχταρά τη ομάδας μας. Κάναμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα απ’ τον καθένα, τρολάραμε χρησιμοποιώντας όλα τα όπλα μας. Η νύφη μπήκε στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενη από τον καλλιτέχνη του έρωτα και της αγάπης, Ντουζάν Ντουζάν, με κουστούμι επινικελωμένο και ποδοσφαιρικά φωσφοριζέ έφερε τη νύφη στα πόδια του γαμπρού όπου και του έκανε πρόταση γάμου.

Στα του αγώνα τώρα. Μια από τις πιο τραγικές εμφανίσεις πραγματοποίησε η ομάδα. Όλοι οι παίκτες μπήκαν στο γήπεδο με τον αέρα θαρρείς και έπαιζε η Μπαρτσελόνα. Φλύαρη η ομάδα με ανούσια κατοχή στο πρώτο μέρος κατάφερε να προηγηθεί με 1-0, σκόρερ?? Ο γαμπρός μας, ο μόνος Τσέος της καρδιάς μας. Η τραγική εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Αυτή τη φορά το πληρώσαμε και στο 85′ ήρθε η ισοφάριση. Παρά την ισοπαλία και την κάκιστη εικόνα εντός αγωνιστικού χώρου το μυαλό όλων ήταν στα παιδιά που φάγανε τα πόδια τους.

Μια μέρα πριν τον αγώνα, υπήρχαν δύο εκδηλώσεις όπου τα Αρούρια δώσανε βροντερό παρόν. Στη Θεσσαλονίκη έγινε ένα Εκρηκτικό live, που όπως καταλαβαίνετε, οι παρευρισκόμενοι αφήσανε τα συκώτια τους στο πάτωμα. Μερικά χιλιόμετρα παρά πέρα, στη Κομοτηνή, έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση περί αυτοοργάνωσης, αλλά και για την δημιουργία ομάδας εκεί. Όλα κύλησαν όπως τα περιμέναμε και ευχόμαστε η οικογένεια των αυτοοργανωμένων ομάδων να μεγαλώσει.

Επόμενο ραντεβού μας, την ερχόμενη Κυριακή στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άτλαντα Ζερβοχωρίου.

ΑΧΘΟ ΓΕΡΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ