Άχθος Αρούρης – Κεραυνός Επισκοπής 4-0

Αν και η ατμόσφαιρα ήταν καλοκαιρινή, σε μια ηλιόλουστη μέρα στο γήπεδο της Μέσης, βροχή έπεσαν τα γκολ απ’την ομάδα μας. Μετά από την κάκιστη εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής που συνοδεύτηκε με ήττα, η ομάδα έδειξε σημάδια ανάκαμψης. Δείχνοντας σε όλους πως ξέρει καλά που παν’ τα τέσσερα.

Το Messi Arena, για πολλοστή φορά ήταν σχεδόν γεμάτο ή μισοάδειο για τους πιο απαισιόδοξους. Δευτερόλεπτο δεν σταμάτησαν να τα χώνουν αλλά και να εμψυχώνουν τους παίκτες τους οι φίλαθλοι του Άχθου. Έτσι, ο λαός έκανε τις ασίστ, η ομάδα έβαλε τα γκολ και όλοι κοιμήθηκαν χαρούμενοι. Για άλλη μια φορά δημιουργήθηκε φανταστικό κλίμα στις κερκίδες, την παράσταση έκλεψαν φυσικά οι νεαροί μπόμπιρες που αυξάνονται συνεχώς και σε λίγο καιρό θα είναι πλειοψηφία.

Όλα μοιάζανε δύσκολα πριν τον αγώνα, όταν μπήκα στα αποδυτήρια να δω την κατάσταση των παικτών, μέθυσα από τις αναθυμιάσεις του αλκοόλ που εξέπεμπαν οι δυο κεντρικοί μας αμυντικοί. Ο τσιμεντένιος Γκαρίλο και ο ξύλινος Τσιρελντίνι παρόλα αυτά τα κατάφεραν περίφημα, παρέα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους .

Στο πρώτο ημίχρονο, εμείς χάναμε τις κλασικές ευκαιρίες σωρηδόν, ο προπονητής μας κάπνιζε τρία τσιγάρα ταυτόχρονα ενώ η μπάλα δεν έλεγε να μπει γκολ με τίποτα. Έλα όμως που όλοι υπολόγιζαν χωρίς τον τσεοδόχο. Ο Τσέο Μαραντόνα, το φλογερό μουστάκι του Άχθου Αρούρη ξαναχτύπησε. Ο άνθρωπος που κατάφερε να νικήσει το χιούμορ και μάλιστα εκτός έδρας, με ένα πονηρό φάουλ έστειλε τη μπάλα αργά και βασανιστικά στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ.

Το δεύτερο μέρος, ήταν πιο χορταστικό. Πολλά γκολ και ένα χαμένο πέναλτι που μόνο εμείς θα μπορούσαμε να χάσουμε αλλά και να βάλουμε. Το 2-0 έγινε με πανέμορφο γκολ, που ήταν αποτέλεσμα ωραίας ατομικής ενέργειας του θρυλικού Κάτσα. Ακολούθησε και τρίτο τέρμα με τον αίλουρο Πυρκάχ. Την παράσταση έκλεισε ο Τσέο Μαραντόνα με το δεύτερό του γκολ.

Τρεις αγώνες πριν το τέλος. Δεν μας λέει κάτι αυτό. Ακόμα είμαστε στην αρχή. Τώρα ξεκινάμε. Τις αξίες, τα ιδανικά και τα πιστεύω μας θα συνεχίσουμε να τα τρίβουμε στη μούρη σας για όλο το χρόνο και για πολλά χρόνια ακόμη. Υπομονή.