Αγία Βαρβάρα – Άχθος Αρούρης 2-4

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται τελικά. Με σπασμένα τα φρένα πέρασαν, παίκτες και φίλαθλοι, από την έδρα της Αγίας Βαρβάρας στο σαββατιάτικο παιχνίδι.

Όλα ξεκίνησαν τις πρώτες μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, όταν μια ομάδα νεαρών ηλικιωμένων κατευθύνθηκε στο κέντρο της πόλης με τύμπανα και καπνογόνα. Εκεί τους περίμενε ένα λεωφορείο τύπου (μικρο)αστικό, για να τους μεταφέρει στο τόπο του εγκλήματος και όλα τα άλλα απλά έχουν χαραχτεί στη μνήμη μας.

Όλα κύλησαν πέραν του φυσιολογικού. Οι εξέδρες γέμισαν εξαιτίας μας, οι μπύρες τελείωσαν εξαιτίας μας και ήρθε και η νίκη όπως η τούρτα κάτω απο το κερασάκι.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό, αφού προηγηθήκαμε με γκολ πέναλτι του Κάτσα, το οποίο κέρδισε ένας από τους νεαρούς της ομάδας μας ο Μπάμπης Μπάμπελ. Η ισοφάριση δεν αργήσει να έρθει, έτσι τελείωσε το πρώτο μέρος με το σκορ στο 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν άκρως χορταστικό. Πριν προλάβουμε να καταλάβουμε καλά καλά ότι ξεκίνησε, φάγαμε γκολ. Και πριν προλάβουμε να καταλάβουμε ότι το φάγαμε , βάλαμε και εμείς ένα. Ήρθε η ισοφάριση λοιπόν, με όμορφη ενέργεια του Κρίστο Τσιμεντίνι και ένα όμορφο τελείωμα από τον δαιμονισμένο χθες, Πυρκάχ.
Κάπου εκεί, έρχεται το παρακάτω περιστατικό για να μας υπενθυμίσει δύο βασικά πράγματα, το που ζούμε και το πόσο καλά αντανακλαστικά έχει ο μέσος φίλαθλος του Άχθου. Ενώ έχει πέσει τραυματίας, παίκτης της αντίπαλης ομάδας και όλοι φωνάζουν τη γιατρό για ώρα, ενώ η ίδια παίζει με το κινητό της και δεν έχει πάρει χαμπάρι τι γίνεται στον πραγματικό κόσμο, ακούγεται απο την κερκίδα για μερικά δευτερόλεπτα το εξής σύνθημα “γιατρέ πρεζόνι άσε την οθόνη” και έτσι η γιατρός πολύ σωστά άφησε την οθόνη και έπιασε τη σύριγγα. Όλα καλά εν τέλει, δεν πέθανε κανένας από φυσιολογικά αίτια και έτσι ήρθε το 2-3 από τον Τούρκο διεθνή Αγά Γκαλίτσογλου. Και λίγο αργότερα, το μαρσουπιλαμί του Άχθου Αρούρη ξαναχτύπησε για το 2-4, αναγκάζοντας τους φιλάθλους μας να μαζέψουν τα πιεσόμετρα τους και να βάλουν ξανά στην τσέπη τους τα υπογλώσσια.

Παίκτες και προπονητής χάρισαν θέαμα στους φιλάθλους, και ο λαός ανταπέδωσε με τον κατάλληλο τρόπο. Επόμενο ραντεβού την Κυριακή στην αρένα του Ποντικού με αντίπαλο τη Θύελλα Πατρίδας!