Άη Γιώργης – Άχθος Αρούρης 1-1

Είναι επίσημο, ο Άχθος Αρούρης είναι πρωταθλητής του Β’ ομίλου της Β’ κατηγορίας. Τελευταίος αγώνας με αντίπαλο τον πρωταθλητή του Α’ ομίλου για τον τελικό σούπερ καπ.

Το πρωτάθλημα ωστόσο τελείωσε νωρίς, το κανόνισαν έτσι ώστε να γλιτώσουμε από τους καλοκαιρινούς καύσωνες που πλήττουν ούτως η άλλως κάθε χρόνο την ήπειρο μας, την Αφρική.

Κανείς δεν σκέφτηκε όμως τους κανιβάλους φιλάθλους μας. Τι θα απογίνουν όλα αυτά τα ρεμάλια της κοινωνίας ; Αυτές οι ξεπεσμένες μπεκροκανάτες ; Που θα φωνάζουν πλέον τις Κυριακές, με τις άθλιες γαϊδουροφωνάρες τους;

Ο λαός του Άχθου από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής ήταν στις επάλξεις. Έτοιμοι γιατί το μεγάλο πανηγύρι της πρωτιάς.

Παρ αυτά οι ποδοσφαιριστές κατόρθωσαν να μας κάνουν να ξεχάσουμε το άθλημα παρακολουθούμε, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Στην άκρη της κερκίδας ο αθλητικός ιατροδικαστής προσπαθούσε να δώσει εξήγηση για την άθλια εικόνα που έβγαζαν στο γήπεδο τα 22 κουφάρια που παίζανε μέσα.

Και όμως ήρθε το γκολ στο δεύτερο μέρος με τον συνήθη ύποπτο στα τελευταία ματς, Τζόε Ταβλίκοουλ. Δεν άργησε να έρθει και η απάντηση έπειτα από λάθος της άμυνάς μας. Το 1-1 δεν ενόχλησε κανέναν και έτσι τα πανηγύρια πήραν σάρκα και οστά.

Πλέον το μυαλό όλων είναι στον τελικό σούπερ καπ, εκεί που διεκδικούμε το δεύτερο κύπελλο στα ισάριθμα χρόνια της ιστορίας μας.

Μπορεί να είναι το τελευταίο μας ματς, αλλά να είστε σίγουροι πως δεν θα χαθούμε.
Ο καθημερινός αγώνας μας συνεχίζεται.

ΑΧΘΟΣ – ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ