Νέα αγωνιστική περίοδος στα σκαριά για τον Άχθο Αρούρη.

Μπορεί να ξεχάσαμε που βρίσκεται το γήπεδό μας, μπορεί να ξεχάσαμε αν το ποδόσφαιρο παίζεται με τα πόδια και όχι με μοχλό, μπορεί οι αρτηρίες μας να σφυρίζουν σαν χαλασμένα φρένα από τη πολύ γυμναστική, αλλά εμείς θα είμαστε εκεί.

Ο τιτανομεγιστοχαλκέντερος λαός του Άχθου είναι έτοιμος και περιμένει. Τι άλλο ? Να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από το καθένα, να δώσει ρεσιτάλ κερκίδας, ήθους και σεβασμού στον αντίπαλο. Εκτός και αν ο αντίπαλος είναι με αυτούς που κοιμόταν με ανοιχτές πόρτες στη χούντα.

Εφέτος λοιπόν η ομάδα θα αγωνίζεται στα αλώνια της Α’ ερασιτεχνικής, μετά την κατάκτηση του περσινού τίτλου. Με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ αλλά και στο προπονητικό τιμ παρ όλα αυτά. Το τιμόνι της ομάδας αλλάζει χέρια. Ο καπετάν Γιαγλής αναχωρεί για άλλες πολιτείες, αφού τα νεκταρινοδόλαρα σεΐχη από γυναικεία ομάδα Σαουδικής Ημαθίας μαζί με ένα νέο πρότζεκτ ήταν αρκετά για τον μαέστρο της περσινής χρονιάς ώστε να αναχωρήσει.

Τη σκυτάλη θα πάρει, ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή και αριστερό μπακ που κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του, Άλκης Ελευθεριάδης μαζί με τον έμπειρο και πολυμήχανο τερματοφύλακα της ομάδας Γιώργο Μυλωνά.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι νέοι παίκτες αλλά και αυτοί που θα αναχωρήσουν.