Μετά την αναμονή αρκετών εβδομάδων, για την εκκίνηση των επισήμων αναμετρήσεων, ο κόσμος του Άχθου βγήκε νικητής στον αγώνα με αντίπαλο την υπομονή, συνεχίζοντας το αήττητο σερί του για τρίτη σεζόν στη σειρά.

Εκτός έδρας αναμέτρηση στην έδρα μας για το Κύπελλο, με αντίπαλο τον Μ. Αλεξ. Τρικάλων, που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, είχε το μεσημεριανό μενού της Κυριακής.

Ο αέρας ήταν αντίθετος, ο ήλιος πλησίασε απειλητικά τη γη, το γήπεδο έγερνε, η μπάλα ζύγιζε τριακόσιες οκάδες, καλώς τα παιδιά 3-0 τα Τρίκαλα στο ημίχρονο.

Δεύτερο ημίχρονο και ο σερβιτόρος συνέχισε να σερβίρει ασταμάτητα. Ο λαός του Άχθου Αρούρη όμως δεν καταλαβαίνει από αυτά, ενσωματωμένοι σε ενυδρείο αντισηπτικού έσπασαν τη γυάλα και δώσανε τη δική τους παράσταση δείχνοντας διψασμένοι για την… μπύρα.

Όλα αυτά, ενώ δέχθηκε αλλά πέντε γκολ η ομάδα μας και έχασε 8-0 δίκαια, από μια ομάδα υψηλότερου επιπέδου όπου οι τρεις επιθετικοί τους είχαν δεκαπέντε πνευμόνια, όσα είχαν δηλαδή, όλοι μαζί οι 150 φίλαθλοι μας.

Για το κλείσιμο αυτής της μέρας και για το καλωσόρισμα της επόμενης, ορδές κόσμου και παικτών επισκέφτηκαν ένα μουσείο διαφορετικό από τα άλλα, το καλτ μουσείο λαϊκής μουσικής τέχνης, ένα μέρος που ξυπνάει πολλές αναμνήσεις και αγγίζει τα λεπτά αισθήματα των επισκεπτών του. Έτσι και αλλιώς, ένα ουίσκι για την χώνεψη, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, φήμες λένε.

Επόμενο ραντεβού αθλητικού περιεχομένου… θα δείξει!

ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ, ΔΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΜΕ!
ΑΑ – ΧΘ0