Θα ζήσω ελεύθερο πουλί και όχι κορόιδο στο κλουβί, από οχτάρα, σε τριάρα και εφτάρα θα πετάω, θα τρώμε πολλές κίτρινες και άμα γουστάρεις και κόκκινες,
μα το Αρούρη για να σωθεί πρέπει να αλλάξει την τροφή.

Ο υποδιοικητής της κερκίδας Mdjango, πλέον σκάει μύτη γήπεδο, με υπογλώσσιο αγκαζέ, ο Βαυαρός υποδιευθυντής επικοινωνίας Moser, κρύβει στην τσέπη του μόνιμα ένα πιεσόμετρο, ενώ ο καλλιτέχνης – ελβετικός σουγιάς του συλλόγου μας, Duzan Duzan έχει πλέον βραχνιάσει. Διότι, εκτός από τα δίχτυα που σκίζονται σε κάθε γκολ που τρώμε, πλέον σκίστηκαν και οι χορδές του οι φωνητικές, από τα παρακάλια και την επίκληση του προς τον Χριστό και τη Παναγία μπας και βάλουμε κάποιο γκολ ή έστω να σταματήσουμε να τρώμε.

Σε παιχνίδι ακατάλληλο για ανηλίκους εξελίχθηκε η εκτός έδρας αναμέτρηση που έδωσε ο Άχθος Αρούρης εναντίον του ΠΑΟ Κουλούρας, το απόγευμα του Σαββάτου.

Όλα ξεκίνησαν στραβά,
το κακό το μάτι; ο ανάδρομος Ερμής;

Μέχρι να καταλάβει η ομάδα μας ότι ο αγώνας ξεκίνησε, το σκορ ήταν ήδη 2-0 στο 10′ λεπτό. Στο 25′ λεπτό, όπου ο δείκτης του σκορ ήταν στο 3-0, ο Άχθος Αρούρης κατέγραψε ακόμα ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Αυτή τη φορά το ρεκόρ που έσπασε ήταν της πιο γρήγορης αποβολής ποδοσφαιριστή στην ιστορία.

Στο 24′ της αναμέτρησης, έγινε αλλαγή για την ομάδα του Άχθου, στον αγωνιστικό χώρο μπήκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Μυλωνάς ο Τέταρτος, και πριν καλά καλά προλάβει να ακουμπήσει τη μπάλα, πριν καλά καλά καταφέρει να τρέξει στο γήπεδο, πριν καλά καλά προλάβει ο ιδρώτας να κυλήσει, αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή ο οποίος τον έστειλε στα αποδυτήρια. Παρακάτω, ακολουθεί το βίντεο της επίμαχης φάσης.

Μετά και από αυτό το πλήγμα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 4-1 αφού το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Άχθος ήταν να μειώσει με πέναλτι.

Το δεύτερο ημίχρονο αναμενόταν δύσκολο, όπως και αποδείχθηκε. Η νεαρή σε ηλικία ομάδα της Κουλούρας δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο. Οι 10 παίκτες μας απ’ την πλευρά τους τα έδωσαν όλα, παρόλα αυτά το τελικό σκορ έμελλε να είναι το 7-2. Τα δύο γκολ για την ομάδα μας πέτυχε ο Τσεοδόχος που οι αντίπαλοι υπολόγιζαν χωρίς αυτόν. Έτσι ανέβηκε στη δεύτερη θέση των σκόρερ του Άχθου Αρούρη και πλέον κυνηγάει τα “χαρτιά” που έχουν πετύχει 3 (χατ-τρικ) στη πρώτη αγωνιστική.

Έτσι ένας ακόμα αγώνας χάθηκε άδοξα, οι φίλαθλοι έμειναν με την πικρή γεύση της μπύρας στα χείλη, οι παίκτες και προπονητές έπιναν όλο το βράδυ για να ξεχάσουν ενώ ο τύπος και όλα τα τοπικά μπλογκς βούιξαν με το άκουσμα της συντριβής που υπέστη ο Άχθος Αρούρης. Μέχρι και ο Μαραντόνα, όταν ρωτήθηκε για το αποτέλεσμα του αγώνα, απάντησε ειρωνικά με τη παρακάτω χειρονομία, δείγμα του ότι υπάρχει μια κουκίδα απογοήτευσης στις τάξεις των απαιτητικών φιλάθλων του Άχθου.

Το ερχόμενο Σάββατο πάντως, στο Μέση Αρένα θα δοθεί μάχη επιβίωσης, με την ουραγό της βαθμολογίας Καψόχωρα.

Δεν σταματάμε να τραγουδάμε όσες και να περάσουν εποχές, με ήλιο και βροχές, σε λύπες και χαρές, Άχθο για σένανε θα τρελαθώ, αν το Σαββάτο δεν έρθω να σε δω.