Το τσουχτερό κρύο του Σαββάτου σε συνδυασμό με το τελικό 1-8, δεν στάθηκε και δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στους εκατοντάδες φιλάθλους, ώστε να καταλύσουν το γήπεδο και να φωνάζουν συνθήματα ακατάπαυστα. Η στήριξη των οπαδών ήταν για άλλη μια φορά συγκλονιστική.

Άξιοι συγχαρητηρίων για την προσπάθεια και το πάθος τους οι δεκατέσσερις στο σύνολο παίκτες του Άχθου Αρούρη. Οι οποίοι από την αρχή μέχρι το τέλος, για όσο άντεξαν να ακολουθούν τον ρυθμό του Αστέρα, έδωσαν μάχες στον αγωνιστικό χώρο αφήνοντας και τη ψυχή τους στο γήπεδο. Μέχρι να δεχτεί η ομάδα μας το πρώτο γκολ γύρω στο 30′(αυτογκόλ), έδειχνε να αντέχει άλλα δυστυχώς το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 0-3 και μια αναγκαστική αλλαγή.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ δύσκολο, διότι ο Άχθος στέρεψε από δυνάμεις, σε αντίθεση με τον Αστέρα Τριποτάμου ο οποίος έκανε επίδειξη δύναμης σκοράροντας ακατάπαυστα, ενώ την ίδια ώρα εμείς κάναμε άλλη μια αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού.

Βέβαια πετύχαμε και ένα γκολ, το οποίο αν υπήρχαν βραβεία Όσκαρ ποδοσφαίρου θα είχε τιμηθεί πανηγυρικά. Πολλοί θα αναρωτηθείτε ποιος παίκτης του Άχθου Αρούρη θα μπορούσε να πετύχει τέτοιο τέρμα, αλλά οι μυημένοι στο άθλημα γνωρίζουν. Εχει όνομα, έχει επίθετο και ένα μουστάκι που ραγίζει καρδιές, ο Diego Tseodona βρήκε χώρο και τιμώρησε. Βέβαια, όλες οι φιλοζωικές και φιλοεντομικές έχουν εξαγριωθεί με μηνύσεις κτλπ, καθώς το σουτ που έπιασε από τα 33 μέτρα, εκεί που πήγε, κατέστρεψε ολόκληρο πολιτισμό από αράχνες που για χρόνια είχε στηθεί.

Για να επανέλθουμε και λίγο στη σκληρή πραγματικότητα, μπορεί αυτό το γκολ να στεναχώρησε τον αντίπαλο αλλά αυτό δεν τον ενόχλησε να συνεχίσει να σκοράρει.

Παρόλα αυτά, στεναχωρημένη και με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της αποχώρησε η αποστολή του Αστέρα Τριποτάμου, καθώς δεν κατάφερε να πετύχει τουλάχιστον είκοσι γκολ ώστε να αποκτήσει ακόμη καλύτερη διαφορά τερμάτων, για τη δύσκολη μάχη της ανόδου στις εθνικές κατηγορίες.
Βέβαια αυτό οφείλεται σε τεράστιο βαθμό στον τερματοφύλακα μας Μυλωνά, ο οποίος έπιασε για άλλη μια φορά τα άπιαστα. Εμείς από τη πλευρά μας δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους αντιπάλους που δεν κατόρθωσαν να βρουν τρόπο να σκοράρουν παραπάνω αλλά εντάξει η ζωή συνεχίζεται.

Επόμενο ραντεβού μας στην εξωτική Αγκαθιά το ερχόμενο Σάββατο.