Ο ήλιος έκανε την ατμόσφαιρα να μοιάζει καλοκαιρινή, αλλά το κλίμα ήταν βαρύ μετά τα τελευταία γεγονότα με τη δολοφονία του νεαρού Άλκη. Κάπως έτσι διεξήχθη ο αγώνας του Σαββάτου, ανάμεσα σε ΓΑΣ Κοπανού και Άχθου Αρούρη.
Μεγάλος νικητής της ημέρας ήταν ο κόσμος στην κερκίδα και φυσικά ο καντινιέρης του γηπέδου που έκανε σολντ άουτ στις προμήθειες.Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται πως η Χαοτική Θύρα έχει πατήσει το γκάζι για τα καλά, σε αντίθεση με την ομάδα η οποία έχει σηκωμένο το χειρόφρενο σε στροφή και υποχρεώθηκε σε ακόμη μια ήττα με σκορ 3-0.
Ενώ δεν έπαιξε άσχημο ποδόσφαιρο, η ομάδα μας εμφανίστηκε άχρωμη, άοσμη και με πολύ βαριά τα πόδια, έτσι στο ημίχρονο ο Άχθος βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο γκολ διαφορά.
Την παράσταση έκλεψε για άλλη μια φορά ο κόσμος της ομάδας μας. Η Χαοτική Θύρα Μηδέν παρά το αστείο πρώτο γκολ που δέχτηκε η ομάδα, δεν πήρε στο κυνήγι τους παίκτες ούτε τον προπονητή που έκανε διπλό by pass και κατάπιε κάνα δυο υπογλώσσια για να μπορέσει να παρακολουθήσει την συνέχεια του αγώνα ακέραιος.
Παρόλα αυτά όμως οφείλει η Χ.Θ 0 να εκμυστηρευτεί στο αγωνιστικό τμήμα, τη συνταγή της επιτυχίας που τους κρατάει για ενενήντα λεπτά και παραπάνω όρθιους, ασταμάτητους και ακούραστους.
Σε αγωνιστικό επίπεδο, η ομάδα δεν έδειξε επίπεδο για άλλη μια φορά, φανερώνοντας την αδυναμία στην γρήγορη μετάβαση του παιχνιδιού από την επίθεση στην άμυνα και το αντίθετο.
Έτσι ο Κοπανός την κοπάνησε με μια δίκαια νίκη, πετυχαίνοντας μάλιστα τρία θεαματικά γκολ. Από την πλευρά του ο Άχθος Αρούρης έχασε και αυτός ευκαιρίες για γκολ, έχοντας μάλιστα και ένα δοκάρι, αλλά έφυγε ακόμη μια φορά με άδεια χέρια.
Καρτ ποσταλ της αγωνιστικής ήταν σίγουρα αυτός ο γλυκούλης τύπος με το σημαιάκι, που άφησε στη μέση τους μεσημεριανούς τζιγεροσαρμάδες για να πάει γήπεδο, ο επονομαζόμενος επόπτης λοιπόν, ο οποίος ακύρωσε καθαρό γκολ του Κοπανού για οφσάιντ ενώ καλυπτόταν τρία μέτρα τουλάχιστον. Άκουσε πολλά για αυτή τη φάση είναι η αλήθεια, φανταστείτε πόσα πρέπει να ακούσουν όμως, αυτοί που τους επιλέγουν, μαζί με τα κριτήρια που τους επιλέγουν.
Όπως και να έχει όλα τα φρικιά του Άχθου Αρούρη είναι φυσικά μαζί σου, συναθλητή και γίγαντα επόπτη, αφού στην ίδια ταβέρνα γυμναζόμαστε και στα ίδια γήπεδα αγωνιζόμαστε.
Το ερχόμενο Σάββατο φτάνουμε αισίως στη τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας. Έπειτα ακολουθούν τα play out, ελπίζοντας να σταματήσει η αγωνιστική κλωτσοπατινάδα.